Skip to main content

Reviews

Een goede behandeling en betrokken zorg vinden wij erg belangrijk.

Buikklachten: Prima geholpen!

Vanwege buikklachten ben ik door mijn arts naar Motiv-eet doorverwezen.
Een paar gesprekken met Rianne hebben mij zoveel geholpen dat ik vrijwel van mijn buikklachten af ben.
Klasse!

Wil Hofman
Beuningen

Betere relatie met eten

Voor ik bij Claudia kwam was ‘gezond’ eten altijd een beetje een mysterieus begrip. Je vind duizenden meningen op internet en voor mijn gevoel deed ik het nooit helemaal goed genoeg. Vaak was ik te streng voor mezelf met als gevolg dat ik daarna juist alles wilde eten. Toen ik ook nog gediagnosticeerd werd met PDS heb ik Motiv-eet om hulp gevraagd.

De concrete adviezen van Claudia hebben me zoveel geholpen en vooral veel mentale rust gegeven. Ze heeft de moeite genomen mij te willen begrijpen. Als iets lastig was kreeg ik goede tips over hoe ik het voor mij passend kon maken. Dit heeft goed gewerkt voor mijn gewicht, vermindering van PDS klachten en voor mijn relatie met eten.

Danielle
Nijmegen

Succes

Al meer dan 40 jaar probeerde ik af te vallen, maar ik werd alleen maar nog zwaarder. Dankzij Judith is het mij eindelijk wél gelukt. Nog maar 3 kilo tot mijn streefgewicht. Motiv-eet is echt motiverend!

Marianne van Poelgeest
EWYK

Ik ben erg tevreden

Judith is een uitstekende diëtiste met een goed luisterend oor. Ze speelt in op de achterliggende redenen van het ongezonde eetpatroon, maar maakt het plan van aanpak wel zo concreet dat je er echt iets aan hebt. Ik ben erg tevreden.

L. Smulders
Beuningen

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op: