Skip to main content

Diensten

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Hulp bij afvallen

Bij Motiv-eet helpen we u graag bij het afvallen. Iedereen is anders en daarom kijken we ook per persoon wat de beste manier is om gewicht te verliezen.

►Lees Meer

Voeding en kinderen

Voor kinderen met overgewicht is het goed om daar op jonge leeftijd al wat aan te doen. Kinderen hoeven vaak geen kilo’s af te vallen maar hebben al veel baat bij een paar kilo minder of op gewicht blijven.

►Lees Meer

Diabetes

Door aanpassingen in de voeding zien we veel mooie resultaten bij diabetespatiënten. Bij diabetes zijn er geen producten verboden om te eten maar er moet wel rekening worden gehouden met sommige producten.

►Lees Meer

Zwangerschap

Met welke voedingsmiddelen moet je opletten tijdens je zwangerschap? Welke voedingsmiddelen zijn juist goed om te eten tijdens je zwangerschap?

►Lees Meer

Sportvoeding

Voeding en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De juiste voeding kan je helpen om meer uit trainingen te halen, sneller te herstellen en doelen eerder te bereiken.

►Lees Meer

Maag- en darmklachten

Voeding kan bij het ontstaan of afnemen van deze klachten een belangrijke rol spelen. Welke voedingsmiddelen klachten geven of klachten zullen verminderen is per persoon verschillend.

►Lees Meer

Fodmap dieet

Het FODMAP- beperkte dieet is bestemd voor mensen met Prikkelbare Darm Syndroom ( of andere vormen van maag/darmklachten).

►Lees Meer

Coeliakie

Coeliakie is een intolerantie voor gluten. Gluten zijn eiwitten die onder andere voorkomen in granen zoals tarwe, spelt, rogge en gerst.
Lotte heeft zelf al sinds ze klein is Coeliakie en weet als geen ander hoe het is om te leven met het glutenvrije dieet.

►Lees Meer

Voeding en mondgezondheid

Voor een gezonde mond speelt voeding een belangrijke rol.
Uit ervaring weten we dat aanpassingen in de voeding een groot verschil kan maken in de mond.

►Lees Meer

Emotie eten

Emotie-eten is het dempen van gevoelen zoals verdriet, boosheid of frustratie doormiddel van eten.

►Lees Meer

Ondervoeding

Een te laag gewicht of moeilijk op gewicht blijven komt vaak voor. Ondervoeding kan betekenen dat het gewicht te laag is maar ook dat het gewicht onbedoeld is gedaald.

►Lees Meer

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op: