Skip to main content

Betere relatie met eten

By No Comments

Voor ik bij Claudia kwam was ‘gezond’ eten altijd een beetje een mysterieus begrip. Je vind duizenden meningen op internet en voor mijn gevoel deed ik het nooit helemaal goed genoeg. Vaak was ik te streng voor mezelf met als gevolg dat ik daarna juist alles wilde eten. Toen ik ook nog gediagnosticeerd werd met PDS heb ik Motiv-eet om hulp gevraagd.

De concrete adviezen van Claudia hebben me zoveel geholpen en vooral veel mentale rust gegeven. Ze heeft de moeite genomen mij te willen begrijpen. Als iets lastig was kreeg ik goede tips over hoe ik het voor mij passend kon maken. Dit heeft goed gewerkt voor mijn gewicht, vermindering van PDS klachten en voor mijn relatie met eten.

Succes

By No Comments

Al meer dan 40 jaar probeerde ik af te vallen, maar ik werd alleen maar nog zwaarder. Dankzij Judith is het mij eindelijk wél gelukt. Nog maar 3 kilo tot mijn streefgewicht. Motiv-eet is echt motiverend!

Ik ben erg tevreden

By

Judith is een uitstekende diëtiste met een goed luisterend oor. Ze speelt in op de achterliggende redenen van het ongezonde eetpatroon, maar maakt het plan van aanpak wel zo concreet dat je er echt iets aan hebt. Ik ben erg tevreden.